Grootformaat Standaard
bootstrap website templates


Hoewel kleur steeds meer de plaats gaat innemen van zwart - wit, blijft zwart-wit belangrijk in ons productaanbod. Vooral in de aannemerswereld speelt zwart - wit nog altijd een zeer belangrijke rol.

Indien u snel hoge kwaliteit digitale zwart-wit prints of kopieën wilt laten produceren, dan is ARcodex Repro de aangewezen partner.

Onze kopieën worden afgedrukt op 80 grams kwaliteitspapier en worden standaard tot A4 formaat gevouwen.

Zoals hierboven vermeld wordt kleur in documenten steeds belangrijker, kleurendocumenten bieden nu eenmaal meer uitstraling en informatieve waarde dan zwart-wit documenten. In de markt is daarom ook de laatste jaren een grote verschuiving van zwart-wit naar kleur te zien.

Om aan de behoefte van onze klanten te voldoen, beschikken wij over moderne kleurenmachines van de laatste generatie. Om zowel de technische klanten als de creatieve klanten te kunnen bedienen beschikken wij over een Canon en HP kleurenplotter.

Naast het 80 grams papier kunnen wij ook op 150 grams papier afdrukken, dit papier is watervast zodat het gebruikt kan worden voor posters die buiten komen hangen.